Day by Anne

over mij

Wie ben ik

Mijn naam is Anne van den Wijngaard en ik woon samen met mijn man en 3 kinderen in Oosterhout. Na ruim 20 jaar werkervaring in mijn werk met mensen met een verstandelijke beperking durf ik nu de stap te nemen om mijn hart te volgen en mijn droom na te jagen. Ik start een eigen dagbesteding! Ik heb jaren geleden de opleiding HBO-V afgerond, maar ben erachter gekomen dat ik veel meer wil kunnen doen met mijn creativiteit. Ik vind het belangrijk om zinvolle en betekenisvolle dagbesteding te kunnen bieden. Dit wil ik meenemen naar de doelgroep waar mijn hart ligt, de bijzondere mensen waar ik al 20 jaar met veel bevlogenheid mee werk.

Het is zo fijn dat ik in dorpshuis Den Brink een plek heb mogen vinden.  Een plek waar ik helemaal mijn ding kan doen. Het dorpshuis heeft tal van activiteiten te bieden die aansluiten bij mijn visie en waarin de deelnemers van betekenis kunnen zijn. 

Kijken naar mogelijkheden en out of the box denken zijn mijn kwaliteiten. Zo denk ik dat er voor iedere deelnemer die bij mij in het dorpshuis komt wel een mogelijkheid ligt, of te creëren is, om tot een fijne en zinvolle daginvulling te komen. Mijn uitgangspunt is om elkaar eerst rustig te leren kennen en vanuit verbinding, vertrouwen en een veilige basis te werken aan ontwikkeling en zelfvertrouwen.

Ben je nieuwsgierig? Kom dan gerust eens langs!